dimecres, 25 d’abril del 2012

Dia de revisió

Aquest matí a les 9:00 he anat a passar la revisió mèdica de la feina, suposo que tot bé amb una mica de colesterol, com sempre.
Per la nit he tornat a fer Spinning, que és el que em toca fins acabar el juny.

Cada cop que repeteixes una sessió hi canviaries aspectes, ja sigui perquè: depenent del dia, estàs més o menys motivat o més o menys descansat, amb més ganes de cremar cames, o ....... Per això intento de marcar-me les pautes a seguir sempre i així a tots els grups les faig gairebé igual, també s'ha de mirar la cara de patiment de cada practicant per saber si els resulta més o menys dura que als altres grups.

La sessió d'avui era la mateixa d'ahir i demà i a més avui l'he feta dos cops seguits. Em resulta una classe divertida perquè les músiques em recorden "tiempos mozos" de dissabtes nit i diumenges tarda, a més són molt animades i el treball es fa cançó per cançó el que et permet tenir la sensació d'anar assolint els objectius més ràpid.

Les dues sessions han durat 83 minuts i 29 segons a una mitjana de 130 bpm arribant a consumir 1013 Kcal, per tant 30.4 Km. En el que portem de setmana ja he fet 80.4 Km virtuals.

Demà dues sessionetes més i fi de setmana de 5 dies, a veure com el puc aprofitar.

Salut!

2 comentaris:

  1. Me vas fent agafar ganes de pedalar. Potser hauria de canviar el fitness per l'spinning...

    ResponElimina
  2. Home...... no et diré ni que sí ni que no, però les classes són divertides però exigents. No està malament.

    ResponElimina