dimarts, 24 d’abril del 2012

Gaaaaaaaaaaaaaasss...... solament fins a la meitat.

Sense poder acabar de pair l'entrenament d'ahir , tot i aplicar-me tots els enginys que tinc ( malles, mitgetes i crema relaxant),avui a les 9:00 ja havia de tornar a donar-li al pedal. Repetia la sessió d'ahir ja que el grup és diferent, però aquest cop ha mig gas.

Sessió de 50 minuts i 42 segons amb una mitjana de 111 bpm per consumir solament 336 Kcal, si compareu la gràfica de la Fc de la mateixa sessió feta dijous amb la d'avui es veu clarament la diferència d'intensitats, però encara no tinc el cos acostumat a les 8 sessions setmanals......... piano piano.


Per la nit una sessió més fraccionada, on hem treballat cançó a cançó, no ha estat malament però crec que he d'exigir més intensitat ja que els temps de treballs continuats són curts (de 2 a 3 minuts) i desprès sempre hi ha una mica de descans.
52 minuts i 10 segons a 121 bpm de mitjana consumint 436 Kcal. M'he trobat molt bé, no sé si ha estat pel fet de no aguantar molta estona amb càrrega o si ja estava més recuperat que pel matí. A la gràfica de la intensitat es pot veure que el treball és molt més fraccionat, com en les series.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada