dilluns, 23 d’abril del 2012

Un Sant Jordi mort pel drac.

Dilluns 23 d'abril diada de Sant Jordi. Avui he tornat a la normalitat de la feina, començant a treballar a les 7:00 del matí sense poder acabar de descansar de la sortida d'ahir diumenge.

Tot el dia ha anat bé, patint perquè notava que les cames tenen acumulat molt cansament i que, tot i ficar-me les malles recuperadores, per les sessions de la nit no estaria ni al 90%.

20:00 PM primera sessió d'spinning, em fico a sobre de la bici per poder capejar la sessió el millor possible, com Sant Jordi va pujar al cavall per poder matar al drac. Solament pensar en el tipus de classe que tocava se'm feia una muntanya.
La primera part sense problema, les càrregues havien de ser mitges i el ritme baix (per acabar d'escalfar), la segona força bé. Però la tercera, amb càrregues mitges - altes però ritme alt ant estat purament un suplici. A sobre he comprovat que estic a punt de sobreentrenament perquè he pogut seguir els ritmes justet, amb les cames carregades i continues punxades a bessons i quàdriceps, i les pulsacions baixes (baixes per l'esforç que em representava l'exercici).
Per sort he pogut acabar la classe amb la càrrega i ritme planificat.

21:00 PM segona sessió d'spinning. Havia d'estar igual que la anterior i sabia que la primera part no seria problema, la segona segurament tampoc però que la darrera se'm faria molt dura.
Efectivament he aguantat amb dignitat fins a la darrera part de la sessió quan les cames ja m'anaven lleugerament per sota del ritme marcat per la música. En aquest punt he pogut comprovar que, si acabar les dues classes aquesta nit correctament havien d'estar el meu drac personal, el 23 d'abril del 2013 no haguéssim regalat roses sinó llangonisses de carn de Sant.


La durada total ha estat de 1 hora i 56 minuts, ritme mig de 125 bpm l i 896 Kcal consumides. Com veieu ni el ritme ni les calories consumides han estat per tant, però les cames no han estat a l'altura.

Les dues sessions de demà les hauré de fer sense ficar-me tota la càrrega.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada