divendres, 11 de gener del 2013

Recuperant el Garmin i la normalitat.




Sento molt no haver escrit en aquest blog des de la darrerà sessió d'spinning d'abans de festes però es veu que el Garmin també s'havia agafat unes setmanes de festa i no podia passar les activitats.
Finalment he decidit d'esborrar tot l'historial que tenia i, desprès de deixar que s'ajustéssin les dates fent una sortida de running per a que agafés els satèl·lits, sembla que ja torna a estar en òrbita.
El problema d'això ha estat que he perdut les dades de 3 sortides amb bici de muntanya i dues sortides de running.

Les tres sortides amb la btt van ser totalment diferents:

la 1era amb Jordi i Josep Mateu, una sortida del que es podria dir "a estall", sense romancejar. començàvem a pedalar sobre les 8:00 (si no recordo malament) i acabàvem a les 11:30 amb les cames rebentades.

 

La 2na sortideta va ser amb Calú, una sortida de "marcatge" creant un possible track per a la Xallenge 2013. Va ser una ruta més tranquileta tot i fer 48 Km i acumular uns 800 m. de desnivell. La vam fer en 4 horetes i vam disfrutar força. La boira ens va acompanyar gairebé tota la jornada.


 

La 3ra i última sortida d'aquestes festes la vaig fer amb J.X. Sortida mig de descobriment mig de "ris ras" (com diu lo padrí). La cara bona de la ruta va ser que no vam tenir boira en tot el matí, la dolenta que va fer molt fred.

 

 






Pel que fa a l'activitat pedestre feia molt temps que no en tenia tanta. 3 sortides més del dimecres 2 al dimecres 9 de gener.

La primera sortida encara la vaig fer amb les bambes velles ja que els reis encara no m'havien portat les noves Newton. vaig fer 12 Kms en poc menys d'una hora.

La segona sortida va ser el dilluns 7, estrenant "Zapas". Són unes bambes que tenen una pisada diferent i t'hi has d'anar acostumant poc a poc perquè et fan treballar d'una altra manera la musculatura i al principi produeixen sobrecàrrega als bessons. Aquesta sortida va ser d'uns 25 minuts per fer 5 Kms més o menys, els 2 primers a ritme suau per escalfar i notar la pisada i els tres darrers traient "carbonilla" a 15 Km/h.

Dimarts descans per descarregar els bessons i dimecres vaig tornar a provar-ho anant a ritme suau durant 6 km.
He de mirar d'entrenar bé la cursa a peu per poder anar en condicions a la Duatló d'Alpicat del proper dia 20.

1 comentari:

  1. com enyorava la lectura matinera, kunyat me tenies desolat.

    Ostia quin geladot hi havia per aquells andurrials no?? i no u semblava jji

    Bé encoratjar-te a que segueixis que lectura d'aquesta es millor que agafar la dels diaris.
    Au bona entrada d'any 2013 i salut, pedals i cames

    ResponElimina