divendres, 18 de gener del 2013

Spinning per preparar la duatló

Tot i el títol és difícil poder preparar correctament la part de bici la setmana abans d'anar a una duatló si tens que fer 8 sessions de Ciclo indoor.
La intenció era fer la primera sessió setmanal  (3 dilluns i 1 dimarts) més suau, per poder arribar a dimarts al matí en condicions per fer una sessió de series de running, i la segona sessió (3 dimecres i 1 dijous ) forta compaginant-ho amb una horeta de running suau dijous al matí. D'aquesta manera podria fer tots els entrenaments arribant a dijous per la nit al màxim de descompensació i mirar de sobrecompensar per diumenge.

Dilluns: Al matí 51 minuts a 117 bpm de mitjana consumint 372 Kcal. De moment l'objectiu de la primera classe de Ciclo va bé, intensitat baixa.
           Per la tarda les dues sessions m'han costat 1 hora i 44 minuts i la mitjana de bategs a augmentat a 120 tot i el temps entre sessió i sessió. 818 Kcal consumides. Com sempre la mateixa classe feta la primera sessió o la tercera sempre em suposo més esforç la tercera.

Dimarts: 47 minuts 43 segons per fer la mateixa sessió que ahir. Avui la mitjana de bategs ha augmentat fins a 133 i per tant he consumit més calories 480.

Dimecres: Seguint amb les intencions setmanals les tres sessions d'avui han estat fortes. Al matí 50 minuts 38 segons a 136 bpm de mitjana. 547 Kcal consumides. A més molt content perquè la gràfica de treball realitzada és com la gràfica planificada.




               La doble sessió de la tarda m'ha costat de poder aguantar-la al ritme i intensitat programada, però al final ho he pogut per. 1 hora 48 minuts a 142 bpm, 1143 Kcal consumides.

Dijous: Per fi he acabat amb totes les sessions de la setmana i per tant festa i recuperació fins diumenge al matí.
           Avui he estat 51 minuts 13 segons fent la classe a 138 bpm de mitjana, consumint 557 Kcal.


El sumatori setmanal de les 8 sessions d'spinning és de 6 hores 52 minuts i 34 segons, 3917 Kcal i un equivalent a 117.5 Kms.


A veure com ens portem diumenge..... No puc fer mal paper que em venen a veure les dues reines de casa.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada