dijous, 18 d’abril del 2013

4 retocs que t'arreglen el cos.

El dia de sortir amb la "flaca" és dimarts però, com que aquesta setmana dimarts vaig aprofitar per fer una tirada mitja de running, avui he agafat la Klein.

La darrera vegada que la vaig fer anar, a part d'haver de plegar aviat, vaig tenir males sensacions per la comoditat a sobre de la bici. Per això avui me l'he revisat tota per mirar si estava correcte i..... he trobat el manillar una mica desviat i l'altura del seient un pel més alta del compte.

Els canvis han estat mínims, qüestió de mil·límetres, però renoi com ha canviat la cosa. No hagués acabat la ruta d'avui tal i com anaven les coses la última vegada.

He sortit per mirar de fer unes 3 horetes de pedal suau, intentant no passar de zona 3.

He ciclat durant 2 hores 37 minuts per fer 73,6 Kms. Si vols sortir a rodar per la vora de casa amb la bici de carretera, una de dues: o no pedales gaire estona, o se t'acaben les carreteres.

L'objectiu de la intensitat l'he aconseguit, la mitjana ha estat de 126 bpm que és just la zona 1 però és que de màxima he anat a 169 que és zona 4,5 i solament he passat de la zona 3 en dos puntes d'intensitat.
Per això de calories n'he cremat poques, 1.164, ara d'altura no n'he pujat gens solament 186 metres en total.


En definitiva, bona ruta per sortir a rodar amb el temps que disposo pels matins. Queda guardada al Garmin.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada