dilluns, 1 d’abril del 2013

Recuperant un efectiu per futures sortides.

Divendres va fer la "perla", avui no es podia permetre tornar a fallar i no ho ha fet. Per fi el "Sioux" ha tornat a agafar la montura.

Havíem d'anar a dinar amb la colla al mas i no podíem fer tard per això ja vam quedar de sortir a les 7:30, començant a pedalar amb les primeres clarors del sol.
Al final, com sol passar, entre canviar un disc de fre i etc... ens hem començat a moure a les 8:00. La demora no ens afectava gaire perquè la ruta plantejada ens donava marge.

L'inici ha estat pel Bovalar, intentant agafar el màxim de sendes encara que fossin per planejar o pujar, per agafar la trialera de la "Haima".

Un dels aspèctes més favorables de la sortida d'avui han estat els paisatges, anant tota l'estona per zona de secà ha estat un continu de veure vegetació florida, herves que cobrien part de les sendes que fa temps que ciclem i, això sí, cards i quixals de vella que quan s'assequin a l'estiu ens faran punxar en més d'una ocasió. Feia molts anys que no veia aquesta zona tant verda.

Desprès d'una baixada sol venir una pujada i aquest cop no ha estat diferent. Hem pujat fins arribar a Aluminsa perquè volia fer la senda que hi ha al darrera i que et porta al camí de pujada al refugi.

Com sempre Xavi baixant no ha tingut problemes però, quan hem estat al camí, ha punxat i hem hagut de parar per canviar la càmara ( feia molt de temps que no he feia, amb el tubeless és una meravella).

No tenia gaire clar si ens donaria temps d'acabar d'arribar fins al refugi per culpa del temps perdut però..... hem decidit de fer-ho igualment i així poder agafar la senda nova que es va fer de tornada de la Xallenge curta aquest any.

La tornada, com gairebé sempre, aprofitant la senda de les "valletes del conde", la de la pedrera del Picado i acabant amb la del Picado que et deixa al camí del riu. És un bon final perquè fas 2 Kms de sender i solament 300 metres de camí.


Arribàvem a casa a les 10:30 havent fet 31 Kms i 400 metres de desnivell. El Sioux satisfet per tal com es trobava i content de la ruta i per tant jo també.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada