diumenge, 14 d’abril del 2013

Marxa del Segrià.

A les 7:00 ha sonat el despertador, m'he llevat amb el cap espès com a conseqüència del dinar i el sopar d'ahir però això no ha fet que baixessin les ganes d'anar a Lleida a caminar una estoneta amb Pat, la Paula, Carlos, Laura, Gemma i Marina.

A les 7:50 ens hem trobat tots per marxar cap a la capital. El temps havia dit que faria calor però a l'hora que hem arribat la jaqueta encara es feia necessària.

Inscripcions fetes, tothom preparat i comencem la caminada. 20 Kms molt planers. Jo he començat amb la motxilla i la Paula carregada a l'esquena, han estat 5 Kms fins al primer avituallament plens de gent i amb la nena sense parar de cridar i comprometre a la gent que teníem a les vores. Gemma, Marina i Anna ( una amiga de Gemma) han agafat un ritme més alt que el nostre des del principi i ens hem quedat més endarrere Carlos, Pat, Laura i jo amb la Paula.

Al primer avituallament he canviat la motxilla de 10 Kg anomenada Paula amb Carlos i ell ha fet els 10 Kms següents parant al segon avituallament, on hi havia coca amb xocolata, per descansar una mica. Allí ens hem trobat amb les tres gacel·les un altre cop i ja hem acabat de fer el recorregut tots junts.

La tercera parada era sobre el Km 15, hem tornat a canviar la Paula d'esquena i així l'he acabat de portar jo fins al final. Portàvem 3 hores caminades, el ritme ha estat constant durant tota l'estona entre 9:45 i 10:00 min/km, i ara sí que el sol començava a deixar-se notar. Per sort feia una mica d'aire i la calor es feia més portadora.

Al final hem fet els 20,4 km en 4 hores justes, ha estat una bona caminada. Per repetir.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada