dijous, 11 d’abril del 2013

Fidelitzant a la clientela.

Crec que va ser dissabte a la nit mentre fèiem el sopar de Festa Major del Sant Àngel amb la colla que Xavi, el "Sioux," em va dir que dijous em podia acompanyar a pedalar amb la btt. Sense deixar que es repensés li vaig agafar la paraula i avui a les 9:05 del matí començàvem la ruta.

Primer a fer Montllobé per la banqueta del canal, que és la forma més ràpida d'arribar-hi, en escassos 24 minuts ja havíem coronat i anàvem a fer la foto de rigor al pilaret.


El següent pas era començar la senda planejant i de baixada. Avui anava amb la intenció de gaudir de les baixades i he decidit de no fer cap foto a mitges. Els pedals no paraven, anava ficant un ritme alt per fer més emocionants tots els passos i sentia que el "Sioux" tampoc amollava.

Quan hem arribat a la carretera de Massalcoreig de nou solament portàvem 49 minuts, fent comptes ràpids ens donava temps d'anar a fer Montmaneu per a que Xavi pogués passar per primer cop per la senda d'"entrepins".
Carretera i manta, ritme alt sense revolucionar molt la patata però fent pujar la mitjana. Al arribar a la Granja d'Escarp decidim de pujar la costa de la Belladona agafant-la desde la pedrera del Teixidó. Són 4,5 Km de pujada continuada fent 300 metres de desnivell i.... XAVI, ho hem fet en 32 minuts.

A partir d'aquí sí, ja solament quedava baixar i baixar per sendes. Començant per la clàssica, encadenant l'entrepins, on Xavi ha pogut contemplar el bé que havia quedat "lo cavalló de cal Martino", i acabant fent les valletes del Conde i les sendes de la gravera. El Sioux s'ha anat emocionant i al final s'ha atrevit a saltar una espona de més d'1 metre. Per mostra un botó.

Molt bona ruta i millor companyia.

36 Kms 2 hores 32 minuts 600 metres positius i 1300 Kcal consumides.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada