dimarts, 1 d’octubre del 2013

Inici del curs 2013-14

Per fi ha començat el curs nou, a veure si em torno a ficar a lloc i perdo aquests quilets que he agafat per les vacances.

Hem començat amb les activitats i he començat fort.

A les 7:00 de la tarda sessió de Crossfit. Avui hem fet el Test Cindy un altre cop. M'he reservat una mica pensant en les dues classes que tenia desprès, però tot i això han caigut 95 abdominals, 145 flexions i 195 sentadilles amb salt.

De 8:00 a 9:00 G.A.C.. La primera sessió sempre és una mica més curta perquè s'han de fer les explicacions i val més pecar de poc que de massa. 3 series de 10 sentadilles més, 10 squats amb cada cama, 10 mitges sentadilles amb estirament complert, 10 patades endarrere i 10 més de laterals i 30 abdominals per acabar.

Per acabar la tarde spinning. La primera sessió mantenint les formes i amb un 70% de la sessió asseguts, que l'estiu sempre deixa secueles i no es pot abusar dels trams de peu. No puc afinar molt sobre l'equivalència de quilòmetres perquè tinc problemes amb el pulsi, però amb els 50 minuts totals de sessió haurem fet uns 12 Kms de muntanya.


La sensació d'avui ha estat bona, perquè he pogut fer totes les classes sense ressentir-me de res, però tinc les cames carregades i cansades, a veure que tal s'aguanta la càrrega de tota la setmana.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada