dijous, 3 d’octubre del 2013

Sembla que va bé.

La primera setmana de les activitats sempre és de reajust i tests. Per això ja vaig comentar que al final les sessions de ciclo indoor i Terapèutica del matí les hem passades de dilluns i dimecres a dimarts i dijous. Això vol dir que aquest matí tornava a pedalar.

Ahir vaig fer una neteja a fons i desesperada de la cinta del pulsòmetre per veure si al final em tornava a marcar les pulsacions correctament i sembla que ha donat resultat. A la classe d'avui ha anat com una seda i m'ha demostrat que no anava errat sobre els kms teòrics que feia a les sessions d'aquesta setmana.

El ciclo del matí ha durat 51 minuts durant els quals he consumit 384 kcal ( 11,5 Kms) fent una mitjana de 117 bpm i una màxima de 162.

Per la tarda tenia sessió contínua a partir de les 19:00. Primer Crossfit, encara que avui no he fet els exercicis perquè havia de controlar i ajudar a les dominades. Desprès G.A.C. amb una classe més contínua i exigent que dimarts. I per acabar ciclo indoor un altre cop.

Per la tarda fèiem la mateix sessió que pel matí, però augmentant les calories consumides, en total 408 (12,8 Kms) amb un temps molt paregut.

Per tant 24,3 Kms més amb una sessió entremig que deixa les cames tocades també.

A veure si aquest fi de setmana puc tornar a agafar la bici.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada