dijous, 23 de maig del 2013

Torno a flaquejar

Igual que bigues, així he tingut les cames durant tot el dia d'ahir. Feia molt temps que no tenia aquesta sensació a la musculatura, caminar per pla es feia moltes, pujar escales difícil, i baixar-les....... baixar-les ha estat tasca gairebé impossible.
Tot i això les classes d'spinning les he fet igual amb la càrrega programada, encara que per sort aquesta setmana solament en faré 4.

Aquest matí, tot i les molèsties que encara tinc, no m'he planyut i he agafat la flaca per donar una volteta de 2 hores i mitja pedalant suau. He portat tota l'estona les pulsacions baixes mirant de mantenir-me entre zona 2 i zona 3. Per això he escollit una ruta plana: Seròs, Soses, Fraga per la vora de l'autovia, Massalcoreig, La Granja d'Escarp, Mequinensa, La Granja d'Escarp, Seròs.
És una ruta senzilla que ja havia fet algun altre cop, però quan vas amb el temps just has d'agafar referències antigues per no fer tard. 
Com que no he apretat gens en tota l'estona, ni pujant, he estat molt bé inclús en el tram de Soses a Mequinensa que tenia el vent en contra la majoria de l'estona.

M'han  sortit 66 Kms molt rodadors ( 300 metres de desnivell ) fets en 2 hores 28 minuts.

Aquest fi de setmana provarem d'agafar de nou la BTT per fer sendes, a veure si el temps i el terreny ens ho permeten.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada