dijous, 22 de maig del 2014

Content i amb ganes.



Ja fa dies que vaig dient, a perill de fer-me "cansino", que aquesta setmana començava els entrenaments per a la triatló de Tarragona d'aquest any.
He iniciat la planificació amb moltes ganes i he acabat molt content per poder fer totes les sessions previstes, amb l'inconvenient de la molèstia al peu per la fascitis que miro de portar de la millor manera amb cures de gel, massatges i estiraments.
Desconec si milloraré molt el temps de l'any passat però no tinc dubte que amb el tram de natació milloraré perquè estic tanta estona a la piscina que crec que em sortiran branquies.

Dilluns: Tocava entrenament múltiple. Pel matí, aprofitant que plego aviat, vaig anar a nadar. 2.100 metres alternant estils i pendent de la tècnica, 57' a la piscina.
A la tarda, aprofitant les dues sessions de ciclo indoor completava l'entrenament amb 80' de bici al 65-75%, consumint 766 Kcal.

Dimarts: solament havia de sortir a córrer 55 minuts entre escalfament i TC però les dues sessions de ciclo, una pel matí i una per la nit, no me les puc saltar. Per això les he fet a intensitat regenerativa amb la intenció de vellugar les cames i prou, en total han estat 84' de pedal cremant 476 Kcal ( els bategs han anat sobre les 105 de mitjana).
Pel que fa a la cursa a peu el ritme ha estat molt suau, he de seguir treballant per sota del 75%, a 7:13, tot i estar molt descansat no he volgut incrementar més perquè així també conservo la fascia. 7.600 metres.

Dimecres: Més aigua, aquest cop amb exercicis específics de tècnica de braçada i de cames. 1.200 metres més i 38' en "remull".
A la nit he tornat a aprofitar les dues classes de ciclo per fer un entrenament opcional de bici, 90' en Z1, 726 Kcal consumides.

Dijous: El tipus d'entrenament ha estat gairebé igual que dimarts. Solament tocava córrer, aquest cop menys que dimarts.... 50', a la mateixa intensitat. Per això la classe de bici del matí l'he feta molt suau. La diferència ha estat que per la nit no he pogut estar-me'n de forçar una mica les cames. Han estat 204 Kcal de diferència d'una sessió a l'altra.
Amb running he recorregut 7.200 metres.

Divendres: demà toca descans.

Resumint i sumant:

Natació: 95', 3.300 metres.
Cursa a peu: 105', 14.800 metres.
Bici: 5h 41', 125* Kms, 2624 Kcal.


* els tentrenaments amb bici ara seran amb la de carretera i per pla, per això, encara que he d'acabar d'afinar la relació entre temps, caloríes i kms, el resultat sempre seran més kms que abans.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada