divendres, 30 de maig del 2014

Sumant i seguint



Estic molt content perquè no he deixat escapar cap entrenament tot i els petits contratemps que van sorgint durant la setmana. 

La setmana vinent em tanquen la piscina coberta i no sé què faré per poder anar a nadar, això em molesta molt perquè la natació és la disciplina que pitjor porto i ara començo a anar millor a l'aigua, no voldria interrompre els entrenaments durant les 3 setmanes que falten per obrir les piscines de Seròs.

Per un altre costat canvio l'horari de treball i disposaré de 90' més per poder entrenar entre el matí i el migdia-tarda. A més acabo amb les classes de ciclo indoor i ara ja em podré dedicar a seguir escrupulosament els tipus d'entrenament.

Aquesta setmana m'ha tocat:

Dilluns.

Matí de descans.

Tarda. Encara que tocava descansar també he hagut de fer les dues sessions de ciclo, molt suaus, pedalant durant 88 minuts i consumint 533 Kcal.

Dimarts.

Matí. Cursa pedestre durant 65', era la tirada llarga, treballant molt baix de pulsacions i per tant també de ritme ( 6:44). Recorrent solament 9.660 metres.

Tarda. Torno a pedalar, aquest cop sobre un 65%, a la classe de ciclo ( tampoc tocava aquest entrenament). 41' i 302 kcal.

Dimecres.

Matí. Natació fent una mica de sèries a intensitat normal, sobre un 65-70%, i treballant també cames. 1800 m. en 47' 7".

Tarda. Es repeteix la película d'haver de pedalar sense que l'entrenament ho contempli, per això el treball ha anat sobre el 65% un altre cop. 94' i 613 Kcal.

Dijous.

Matí. Treball d'increment de cursa. Treball a tres intensitats diferents començant amb més temps en la zona més suau i cada cop disminuint el temps de treball i augmentant la intensitat. 55' per fer 8.700 metres. El ritme del blog més intens ha estat de 5:18.

Tarda. Acabo les classes de ciclo fent la darrera sessió a la intensitat que toca arribant al 95% d'intensitat.

Divendres.

Matí. Acabo el treball intersetmanal amb més aigua. 1650 m. en 40' 23" amb un increment d'intensitat cada 50 m. i buscant el temps dels 400m.

Tarda de descans que aquest fi de setmana em toca entrenar dissabte i diumenge.

4 h 29' de bici amb 95 Kms més per sumar.
2 h de cursa a peu i 18.360 metres recorreguts.
1h 27' 30"de natació fent 3.450 metres.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada