divendres, 16 de maig del 2014

Setmana per buscar un treball de cardio mantingut.

La setmana vinent enceto nou entrenament i els primers compassos són de treball en Z1, per això aquesta setmana ja l'he feta intentant mantenir aquesta intensitat tota l'estona.

Dilluns:
Matí. Festa.
Tarda. doble sessió de ciclo de 40' cadascuna acumulant 623 kcal consumides.

Dimarts:
Matí. Ciclo igual que dilluns amb 310 kcal.
Tarda. Crossfit amb un treball dur i de tot el cos. G.A.C amb moltes cames i acabant amb el quàdriceps esquerra una mica carregat. Ciclo amb un treball gairebé idèntic al del matí, 310 Kcal.

Dimecres:
Matí. Vaig sortir a córrer 60' mantenint els bategs dins de la Z1 ( 124 de mitjana), la qual cosa solament em va permetre fer 9.300 metres.
Tarda. Dos classes de ciclo de 43' consumint 614 Kcal.

Dijous:
Matí. Peses de tronc superior. Ciclo repetint la classe del dia anterior, per tant 43' i 315 Kcal.
Tarda. El Crossfit mel vaig saltar perquè ja havia fet treball de musculació al matí. G.A.C. amb menys treball que dimarts i amb més bona sensació de cames al acabar la sessió. Ciclo de 43' amb una mica més d'intensitat que la resta de classes de la setmana, 364 Kcal.

Divendres: Descans.

Tot i no ser una setmana amb intensitats ni treballs tan elevats com tres o quatre setmanes endarrere estic content perquè he treballat gairebé tant com volia, la única pega és la sensació de fascitis plantar que fa una setmana que tinc i que no sé com acabarà.

5 h 32' de pedal amb 2536 kcal i 76 Kms recorreguts.
1 h de córrer amb 519 Kcal (6:28) i 9.300 metres.

El fi de setmana també serà suau.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada