diumenge, 4 de març del 2012

1ra part de la III Xallenge David Duaigües acabada.



Ja s'ha celebrat la primera part de la III Xallenge David Duaigües amb un èxit de participació, més de 600 bicicletes han estat ciclant pels tossals d'Almatret durant tot el matí d'avui.
La ruta ha estat dura, més que l'any passat, però les vistes, les trialeres, la organització, la companyia, l'ambient, i tot el demès espectacular. La setmana vinent toca pedalar per Seròs, un circuït amb menys desnivell però no menys entretingut ni espectacular que el d'Almatret. A veure com van les coses.

La sortida d'avui ha arrencat a les 9:20 del matí i com sempre hem fet un bucle d'uns 5 Kms per tornar a passar pel poble un altre cop i començar el puja-baixa constant típic d'aquest circuït. La primera baixada per senda fa uns 10 Km i la primera pujada 5. A partir d'aquí és un continu oneig de pujades per camí i baixades tècniques per acabar amb una pujada molt portadora de 10 km interrompuda al km 3, més o menys, per una altra senda curta de baixada.


Les meves sensacions han estat molt bones. Tot i no conèixer el circuït d'aquest any he anat molt bé tota l'estona, deixant de banda el bucle del principi que sempre em fico cardíac mirant de ficar-me en una posició bona per arribar a la primera baixada i no agafar tap. Avui provava una bici nova la Orbea Occam i la veritat és que m'hi he trobat molt còmode sobretot pedalant per pla i pujades, en les baixades em marxava una mica perquè he ficat les rodes massa dures tenint en compte les característiques del terreny.
La major part del circuït he anat pedalant amb Josep Mateu de Llardecans i membre del C.C. Seròs, però a l'última pujada ell s'ha quedat una mica.

La ruta constava de 44 Km amb 1370 metres de desnivell positiu acumulat. El meu temps ha estat de 2 hores 36 minuts, 5 minuts menys que l'any passat (tot i que aquest any el desnivell era més gran), i he quedat en la posició 57, l'any passat en 43ena. La deducció d'aquestes dades és que cada any el nivell dels ciclistes és més alt.

si voleu veure la classificació de la Xallenge llarga:
http://www.cce.almatret.eu/2010/classd.pdf

Les meves dades:

2 hores 36 minuts de treball, 44 Kms recorreguts, 1370 m de desnivell positiu acumulat, 2536 Kcal consumides, 170 bpm de mitjana i 16.9 Km/h de mitjana

1 comentari:

  1. lo que estar clar noi es que les coses son com son, patimetn pero alhora satisfacció van moltes vegades agafafes de la mà, tu saps que la vida ens dona alegries i mes quant saps que t'esperen amb els braços oberts totes aquelles persones que t'estimen i aprecient, com deia aquell sangre, temple i al toro.
    aquesta setman jugarem a casa fot-liiiiiiiiiiiiiii

    ResponElimina