dimarts, 20 de març del 2012

Sembla que per fi comença a ploure.

L'entrenament teòric d'avui constava de tres parts:
  1. 60 minuts de bici a ritme de 90 - 100 rpm i entre 120 i 130 bpm.
  2. sortida rodadora amb la bici de carretera.
  3. Sessió d'spinning.
La primera part de l'entrenament l'he fet com tocava tot i el cansament, sobretot de la part interna del quàdriceps, de la sortida de running de dilluns. 60 minuts de treball a les revolucions planificades i a 123 bpm de mitjana (139 de màxima), això m'ha portat a consumir 516 Kcal ( 15.5 Km).



La segona part me l'he saltada per complert. No estava convençut de fer-la pel cansament acumulat a les cames, a més la "flaca" està desajustada i havia de "perdre" 15 o 20 minuts per poder fer-la anar, ja no anava massa bé de temps i els núvols feien preveure que per fi plouria.

La sessió nocturna sí que l'he feta i n'he sortit content. Tenia les cames cansades però a l'escalfar cada cop m'he sentit millor i he pogut fer una bona sessió. 55 minuts totals (entre escalfament i estiraments. 40 de treball entre moderat i fort) 123 bpm de mitjana (173 de màxim) i 461 Kcal consumides ( 13.8 Km).



L'alegria del dia ha estat que al acabar la sessió i anar cap a casa estava plovent i encara ho fa. Per fi podrem tornar a rodar per sendes i camins sense aixecar polsegueres ni patir per la falta de grip.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada