diumenge, 18 de març del 2012

Pedalar per fer gana



Amb un final de setmana molt poc convincent, pel que fa al tema entrenaments, avui la secció de Btt de la penya DPN hem decidit de fer una sortida curta per poder arribar al mas a fer la calçotada havent-nos guanyat un esmorzaret a base de sardina a la brasa.



Vaig mirar de preparar una ruta amb una mica de puja-baixes per tal de fer-la una mica més entretinguda. El plat fort era la pujada a Montllobé per la part de la cobil, ja que desprès havíem de tornar a baixar per una senda feta per les motos i acabar pujant fins dalt del tot. Desprès hem fet la senda de baixada que dona a la carretera de Massalcoreig i cap a casa.
Per sort ningú s'ha fet mal (tot i que hi ha hagut un parell de cops que la cosa s'ha complicat) ni hem tingut cap contratemps tècnic. L'únic aspecte "negatiu" a destacar ( per destacar algo negatiu perquè realment tampoc ha tingut gaira importància) ha estat el vent i la sequera de terreny encara que, al no estar transitat, ni hi havia molt pols.
Situacions còmiques moltes, potser les més importants han estat un moment "s'ha matao Paco" a la primera baixada del matí, una baixada mig descontrolada del Sioux a Montllobé i el demarratge de Jordi  a l'última pujada a Montllobé.

El total de la ruta han estat solament 20 km amb 440 metres de desnivell. L'hem feta en 1 hora i 49 minuts. Les meves dades han estat de 135 bpm de mitjana i 1017 Kcal consumides.



Tot i ser una ruta molt curta m'ho he passat molt bé tant amb la companyia com fent les baixades. El fet de no haver apretat avui em servirà per començar la setmana podent seguir el planing sense problemes.

PD: Avui ha estat el retrobament del Sioux amb la bici desprès de 5 o 6 mesos, a veure si ara no s'ho deixa tant.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada