dimarts, 3 de juliol del 2012

Inici del Running i preparatius per a la PDF.

El fi de setmana ha estat en blanc pel que fa a activitats físisca, entre obligacions laborals i bodes no he tingut temps de fer res.
A partir d'avui he de començar a preparar l'excursió que fem la primera setmana d'agost a Vielha per fer la Pedals de Foc. El planing inicial és fer cursa 2 dies a la setmana (dilluns i dimecres que són els dies que coincideix amb running) el primer cursa contínua i el segon series, 2 dies de bici entre setmana ( dimarts carretera i dijous btt), 3 dies de fitness (dilluns, dimecres i divendres) i el fi de setmana sortida llarga amb bici, almenys un dels dos dies.

Per començar avui ja m'he hagut de saltar la sessió de fitness perquè he tingut molta feina d'oficina, espero que no passi gaires cops això. La part del running ha estat molt suau, que ja m'està bé perquè feia molt temps que no anava a córrer, hem acabat corrent 7,500 metres en 45 minuts.
Les meves dades han estat:
7500 metres, 45 minuts 5 segons, ritme mig 6:05 min el kilòmetre ( un pel per sota dels 10 Km/h ), 141 bpm de mitjana i 611 Kcal consumides.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada