divendres, 3 de gener del 2014

Inflant roda.

Avui he tret el pols de la bici de carretera per sortir una estoneta amb Aleix. La cosa havia de ser suau i curta, un parell d'horetes sense pujar gaire les pulsacions.

He decidit de fer la ruta que feia a l'estiu per no agafar massa pujada. De Seròs a Soses, avui a més hem anat pel camí de la via per evitar la pujada de Soses, desprès trencar cap a Fraga pel lateral de l'autovia seguint cap a Massalcoreig i desprès decidiríem si seguíem un tram cap a Mequinensa o si ja anàvem cap a casa.

Iniciem el recorregut molt suau, fent petar la xarrada aprofitant que feia molts dies que no sortíem junts i ficant-nos al dia un a l'altre. Com és inevitable sempre que parles mentre fas activitat física surt el tema de l'entrenament, que si he de treballar a tantes pulsacions, si ara estic en acumulació, si em noto cansat, si a dies sembla que no hagi fet res, bla bla bla bla.

Entre aquestes converses van passant els kilòmetres i agafem el lateral de l'autovia en direcció a Fraga, fins ara el ritme havia estat suau però no ens havíem detingut gens.
Aviat sento com les pedres i les irregularitats de l'asfalt se m'anaven clavant al cul, miro la roda de darrere i va molt plana. Aprofito la sortida de la rotonda per parar i inflar la roda a veure si amb el moc que porta puc segellar la punxada i seguir la marxa amb normalitat.

A mitja pujada del túnel de Fraga he de tornar a inflar la roda, amb Aleix discutim si hauria de canviar la càmera o donar-li una altra oportunitat al moc....... al final decidim, bé decideixo, de tornar a inflar...... Mala decisió doncs abans de Fraga he de canviar la càmera definitivament.

Amb el problema solucionat, o almenys això pensàvem, reprenem la ruta amb més decisió tenint clar que un cop arribéssim a Massalcoreig solament tindríem temps d'anar fins a la carretera de la Granja i cap a Seròs.

Tot i haver canviat la càmera encara vam haver de parar quan faltava 3 Kms per arribar a Seròs a ficar vent perquè ja tornava a tenir la llanta tocant al terra.

En definitiva 1 hora i 55 minuts pedalant per fer 45 Kms. El ritme suau i la companyia bona, com sempre.

Salut!

1 comentari: