divendres, 17 de gener del 2014

Setmana coberta.

En termes cinegètics quan hom encerta totes les dianes es diu que ha cobert. A aquest tipus de cobertura és al que em referia jo amb el títol.

Amb les activitats dirigides he fet el ple, augmentant a més amb una sessió més de ciclo perquè la classe de dilluns de Crossfit ha estat amb bici. I en les activitats outdoor també, amb running ja ho he explicat a l'entrada anterior i aquesta stmana per fi he començat a nadar.

Dilluns: Tres sessions de ciclo seguides, la primera més curta perquè era per crossfit, sumant 139 minuts i 1211 Kcal. La intensitat tant d'aquestes classes com de les de tota la setmana ha estat respectant els 145 bpm com a màxim, val a dir que en la majoria de sessions he arribat a passar per poc de 150, però veient les gràfiques puc dir que he estat treballant bé.

Dimarts: Ciclo pel matí, repetint la sessió de dilluns i augmentant en 49' 45" i 393 kcal més el compte de treball en bici de laboratori.
Per la tarda ha estat una mica més variat. La sessió de Crossfit me l'he saltat tot i que he intentat de fer les peses que no he pogut pel matí ( se m'ha girat feina i m'ha estat impossible). A G.A.C m'ha tocat treballar com a totes les practicants i castigar les cames una mica més. La sessió de ciclo l'he anat a fer a la sala de fitness amb les dues úniques practicants que han vingut avui, he baixat la intensitat i el temps de treball fent solament 29' 15" i consumint 244 kcal.

Dimecres: Canvio la sessió de ciclo i em toca fer-ne dues de seguides. 100' en total i 893 kcal . No cal dir que la intensitat ha estat la programada, encara que aquesta sessió és més dura que la del principi de setmana. Això sumat a la tirada de running del matí, m'ha deixat les cames molt tocades.

Dijous: Matí de peses amb treball de força aeròbica, prioritzant poder fer moltes repeticions sobre el pes elevat. I desprès repetir de pedal, 50' 508 kcal.
Tarda de Crossfit sense fer cap dels exercicis, G.A.C. treballant quàdriceps amb sentadilles i Ciclo amb la última sessió de la setmana  50' més i 489 Kcal.

Divendres: per fi he anat a nadar. Solament m'interessava tornar a provar les sensacions i començar amb la rutina d'anar els divendres al matí a la piscina, aquest punt ha estat positiu. El tema de l'estat físic molt malament, respiració malament, braços cansats, poca flotació,...... un desastre.
He fet 750 metres entre crol, braça, esquena i 50 m bucejant.

Les dades de totes les activitats intersetmanals han estat:
24.700 metres de cursa pedestre.
6 hores 58', 3738 Kcal i 112 Km de ciclo indoor ( mantenint-me al 65% tot l'estona mantinc el treball).
750 metres de natació.

El fi de setmana serà difícil trobar una estona per sortir a pedalar entre la climatologia que donen i les tasques a fer diumenge. A veure si me'n surto.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada