dijous, 9 de juny del 2011

Ahir vaig ficar-me les malles Skins per anar a dormir a veure si anaven bé i avui m'aixecava millor, perquè si tenia les cames igual que ahir segurament que hagués hagut de canviar els plans de la tarda i no anar a córrer o, almenys, no fer la ruta que teníem planificada amb Àlvaro. La veritat és que ja de bon matí les cames han respost molt millor, no em notava ni els bessons ni els quàdriceps carregats, per tant primer vot de confiança per al material tècnic. Avui aquesta nit me les tornaré a ficar.

Com que hem trobava bé abans de començar a fer peses he agafat la bici d'spinning 20 minuts i després 48 minuts de tonificació general, inclús he fet cames que feia molt temps que no en feia. 1 horeta i 8 minuts a 90 bpm de mitjana, 326 Kcal.

Segona sessió del dia a les 9:05 47 minuts d'spinning amb intensitat mitja, 123 bpm i 485 Kcal.

Per la tarda 12,5 Km corrent, hem tornat a anar a Montllobé per seguir fent costes i hem rebaixat el temps de la vegada passada en 4 minuts. Aquest cop 1 hora i 13 minuts (10.3 Km/h de mitjana, encara ho podem fer molt millor si som una mica constans) a 155 bpm de mitja, cremant 1139 Kcal.

Avui torno a estar motivat un altre cop que ara feia dies que no ho estava, a veure que passa aquest fi de setmana amb la despedida de solter de ma germà......... Espero no tardar molt en recuperar l'estat actual.

Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada