dimarts, 7 de juny del 2011

Sense acabar de trobar-me

Després de les males sensacions d'ahir avui he començat el dia més suau per a no forçar les cames, 1 hora i 24 minuts entre les peses de la musculatura dorsal i uns 40 minuts d'spinning, 527 Kcal.

Per la tarda sortida de running amb Àlvaro com cada dimarts. Ara ja fem costes els dos dies de la setmana, avui més suau perquè pugem per la costa de la cooperativa nova, tot i que després a Àlvaro se li ha ficat al cap d'acabar pujant pel dret la gravera de damunt del cementiri i això ens ha acabat de ficar cardíacs als dos. Solament han sortit 9 kilòmetres i 240 metres en 52 minuts (10.5 Km/h) però és que la primera pujada ens ha deixat tocats i ha costat de recuperar després. La mitjana de pulsacions ha estat de 154 i hem consumit 814 Kcal.

El total d'avui doncs ha estat de 2 hores 16 minuts i 1341 kcal.

Al principi de la tarda tenia les cames pesades un altre cop, però a mesura que anavem passant el temps i els kilòmetres m'he anat trobant millor, suposo que en comptes d'estar cansades el que els passava a les cames és que estaven adormides després de 3 dies de no fer res i de no cuidar la dieta. Demà u acabaré de saber segur, a veure com responen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada