dijous, 30 de juny del 2011

En Recuperació

Avui dia plàcid, ja ha estat bé perquè així acabaré de recuperar l'espatlla.

Pel matí rien de rien, tot i que gràcies als massatges de la meva fisio particular, Pat, sembla que la cosa vagi a millor..... no he volgut forçar la màquina fent peses, a més com que per la tarda tenia intenció de fer una mica de piscina, 45 minutets de cursa continua i sessió d'spinning a les 21:00 tampoc he volgut ficar-me a fer càrdio.

A partir de migdia les coses s'han anat desmoronant poc a poc. Primer Pat m'ha dit que l'hauria d'acompanyar a buscar el cotxe al taller perquè s'ha d'anar amb un cotxe i tornar amb dos, per tant la sessió de running ja no la podia fer. Després he anat a nadar i les sensacions molt bé, he fet 10 piscines del tiron i sense sentir-me de l'espatlla, però les segones 10 no les he fet esperant a anar a buscar el cotxe, total que al final hi hem anat a les 19:30, per tant la segona tongada de 10 tampoc l'he fet. I per últim a la classe d'spinning no s'ha presentat ningú..... evidentment no l'he fet, per contra he anat a sopar aviat i desprès hem sortit a fer un beure a la terrasseta del bar..... tampoc ha estat malament.

En definitiva que he passat d'haver de fer sobre els 1000m de natació, 7 o 8 Km corrent i 50 minuts d'spinning a fer 500m de natació.... això sí, els he fet sense parar, jejejeje.

Demà suposo que ja podré tornar a fer peses un altre cop i per la tarda més piscina i...... no sé si córrer o bici, ara m'he de replantejar els entrenaments perquè canvio les rutines.

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada