dimecres, 29 de juny del 2011

Mal fario

Com no podia ser d'altra manera tothom és lesiona, feia molt temps que no havia de deixar de fer cap entrenament per culpa dels dolors però al final ha arribat l'hora.
Des d'aquest matí he notat l'espatlla dreta una mica contracturada no sé si d'alguna caiguda del partit de futbol sala d'ahir, del treball de dorsal del matí..... o ves a saber el què, la qüestió és que pel matí he treballat igualment l'espatlla però amb menys pesos pensant que al escalfar-se es passaria i així ha estat, el problema (com ja em pensava) ha estat desprès de la dutxa. He començat a notar punxades a l'homòplat al intentar aixecar pesos i al final no podia ni aixecar la botella d'aigua.
La sessió de natació de la tarda l'he passat jugant amb els dos nebots perquè no he estat capaç de fer ni una piscina. Per sort les dues classes d'spinning les he fet sense problemes, bé sense problemes pel que fa a l'espatlla perquè he acabat rebentat i suat com mai.
El resultat d'avui ha estat 40 minuts de peses treballant l'espatlla i 1 hora i 55 minuts d'spinning (avui no he parat el pulsi entre les dues sessions per a fer el sumatori conjunt) a una mitjana de 137 bpm cremant 1479 Kcal i 218 de càrrega d'entrenament. Com ja he dit avui faltava la sessió de piscina, espero que hi pugui tornar aviat.

Demà pel matí suposo que tampoc podré fer res, i per la tarda........ ja veurem a veure com modifico el planing.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada