dimecres, 14 de setembre del 2011

1r error forçat

A part de les ganes o del cansament que portes acumulat a l'hora de seguir amb l'entrenament marcat també s'ha de tenir en compte factors externs com el temps i/o els imprevistos que et puguin sorgir durant el dia. El que està clar és que si estàs acostumat a entrenar a primera hora del matí és molt difícil que la cosa s'enredi i al final no puguis sortir a córrer, o amb bici, o anar al gimnàs o...... Per això la sessió matinal no la perdono gairebé mai, a no ser que quan miro els corrreus, solament arribar a l'oficina, hi hagi alguna cosa urgent o que tingui feina acumulada (això passa 4 temporades a l'any) perquè per la tarda, com em va passar ahir, cap la possibilitat que les coses s'enredin i al final no puguis fer res.

Sessió matinal. 30 minuts amb la bici d'spinning a una mitjana de 120 ppm seguits de 24 minuts de peses, dimecres toca compensatori i treballo desltoides, trapezi, serrats, cames, etc amb exercicis bastant generals i funcionals ja que durant la resta de la setmana no els canso, i per acabar 30 minuts més de bici a 113 ppm de mitjana. La sessió del matí doncs va constar de 84 minuts de treball a 115 ppm de mitjana, consumint 783 kcal i produint una càrrega d'entrenament de 98.

Per la tarda tocava 45 minuts de carrera contínua entre el 70 i el 80% però a les 18:30 començava l'entrenament de l'Escola de Futbol de Ponent. Abans de l'entreno no hi podia anar perquè feia molta calor encara i després tampoc perquè ja es fosc. La solució que vaig trobar va estar anar a l'entrenament, deixar els grups fets amb els seus entrenadors i tot en marxa i anar a córrer 30 o 35 minuts per fora del camp de futbol i els últims 10 fer-los al camp i així si hi hagués alguna cosa poder estar allí. No ho vaig poder fer, era el primer dia que venien tots els jugadors i no vaig poder fer gens de running. La setmana que ve u tornaré a provar.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada