diumenge, 4 de setembre del 2011

Fi de festa.

Després de dos mesos de fer dues sessions setmanals de running avui diumenge hem fet la jornada final. Sortida per les terres altes del terme de Seròs, MONTMANEU, tenia preparades dues rutes una de 5 i una de 7,5 Kms, al final tothom ha fet la ruta llarga i l'han acabat força bé. El primer ha estat Gerard  i ho ha fet en 41 minuts (no està malament).
Moltes mercès a tots/es els que heu vingut a córrer ( Gerard, Carlos, Cristina, Jaume, Rosa Mª, Albert, Davínia, Anna, Jéssica, Maribel, Mercè, Antonio, Mercedes, Wilma, Margarita, Josefina), a tots els que heu vingut durant tot l'estiu i avui no heu pogut venir a córrer, a Joel com a representant de l'Ajuntament i, sobretot, gràcies als que m'heu donat un cop de mà per fer viable la jornada d'avui ( Dani, Xavi, Bolado, Josep Xavier, Àlvaro, Pat i Calu). Espero que ho hagueu disfrutat tant com jo. A la galeria teniu penjades les fotos de la jornada d'avui.

Pel que fa al meu entrenament personal dijous vaig fer jornada de descans, divendres sessió de matí amb 30 minuts de bici amb càrrega suau per soltar les cames, 20 més de peses generals del tronc superior i finalment 15 més de cinta a ritme de 9 Km/h.

PD: A dalt teniu l'altimetria de la sortida d'avui.
Salut!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada