dijous, 29 de setembre del 2011

Provant el bessó

Segurament no és la millor forma de començar a sobre la cinta perquè és més dur que córrer per terra o per gespa, però no podia esperar més per saber com evolucionava la lesió del bessó dret.

La primera cosa que he fet a la sessió matinal, desprès dels estiraments de rigor, ha estat ficar-me sobre la cinta i començar a caminar, de 5 Km/h fins als 8,5 pujant cada minut  1/2 Km/h. Desprès la secció de peses de tronc superior i per acabar 20 minuts més de cinta, però aquest cop he provat a córrer fins a 12 Km/h.
Les sensacions han estat bones tot i que encara no crec que estigui recuperat del tot perquè em fa una mica de mal a la palpació.... suposo que de moment no és qüestió de donar-li canya.
El total de l'entrenament de matí ha estat de  69 minuts, 624 Kcal, 115 bpm de mitjana i 80 de càrrega d'entrenament.

Per la tarda, tal com havíem quedat el fi de setmana passat, he fet una ruta amb Btt amb Martino. Tinc a tots els companys de colla fent hores extres amb la bici per anar en condicions diumenge a fer la Transbessons. La ruta ha estat força bé, hem anat fins al refugi dels caçadors per la via ràpida, cap al bosquet, mas de la Monja, Montmeneu, trialera clàssica sense passar pel desaigüe i tornada de la Xallenge 2010.
2 hores i 8 minuts per fer els 30 Km, la mitjana de pulsacions ha estat de 142, 1753 Kcal i 262 de càrrega.

Bon entrenament general i el més important, puc començar a córrer.
3 hores i 17 minuts, 2377 Kcal i he pujat la càrrega fins a 342 .

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada