dilluns, 5 de setembre del 2011

Touché

Després d'un fi de setmana sense fer activitat avui havia de reemprendre les sessions amb ganes i mirar de complir amb  la planificació marcada.

Pel matí tot correcte, 25 minuts de series amb la bici d'spinning, 20 minuts més de peses de tronc superior acabant amb abdominals i finalment 30 minuts de bici al 60%. La planificació matinal sencera m'ha costat doncs 1 hora i 15 minuts i la càrrega i el consum calòric, sense comptar l'estona de peses, ha estat de 79 i 560 respectivament.

Per la tarda ja havia quedat amb Àlvaro, Gerard i Tati per anar a córrer una estona ( si quedo amb més gent és més fàcil que vagi a córrer, si no molts dies acabo quedant-me a casa), però Tati no ha pogut venir així que hem arrencat els tres nois sols. La ruta ha estat de 13 Kms i l'hem feta en 70 minuts. A mi m'ha sortit una mitjana de 11,11 Km/h a 153 bpm de mitjana, 1073 Kcal consumides i 195 de càrrega d'entrenament.
La nota negativa del dia ha estat que des del km 5 més o menys he començat a notar una molèstia al bessó dret que ha anat augmentant poc a poc i que ara que fa estona que he acabat i ja m'he dutxat em fa un mal increïble. Farem la cura típica de gel i voltarén i a veure que passa demà.

Salut!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada