dilluns, 26 de setembre del 2011

Començo a nadar

18:30. M'encabixo dins del banyador de fibra nou de trinca, em clavo els taps a les orelles, m'adapto el preservatiu al cap - les orelles van dins o fora?, al final les he ficat dins sembla més hidrodinàmic - i em dirigeixo cap al vas amb les gafes i la tovallola a la mà.

La primera sessió d'entrenament d'avui ha estat de sèries amb la bici d'spinning, he augmentat les sèries de 8 a 10 i la setmana que ve augmentaré el percentatge de 85% a 90% per acabar la setmana següent augmentant el temps de 60 a 80 segons, desprès les peses de rigor i per acabar un altre cop bici ( no puc fer cinta pel tema del "gemmel·l") però a un ritme armònic del 65%.
He estat 75 minuts ( 28 amb les sèries, 30 fent peses i 17 a la part final de bici) per consumir 595 Kcal i arribar a 69 en la càrrega d'entrenament.

La sessió de natació de la tarda ha estat productiva al mateix temps que divertida, feia molt temps que no anava a una piscina coberta (possiblement des de 1r de C.A.F.E. que fèiem natació, però a nadar per lliure ha estat avui el primer cop). Quan he arribat dels 7 carrils que té la piscina 6 estaven ocupats per cursets de natació i al 7é hi havien dues senyores més aviat grans que anaven nadant al seu ritme. Evidentment m'he hagut de ficar amb elles i he començat a fer crowl (busco la funcionalitat, si he de fer triatlons no nadaré d'esquena ni de braça..... home de papallona per fer-me el txulo encara). Als 5 segons he topat amb les cames de la dona que portava al davant, per sort elles no els belluguen (és una tècnica per enfortir més els braços), al tercer o quart viratge li he donat un cop al cap de la mateixa dona que estava parada a la punta de la piscina i , per sort, desprès ja han acabat els cursets, s'ha buidat la piscina i he aprofitat pe canviar de carril i acabar de fer els 100 metres. M'ha costat 40 minuts des que he entrat a la piscina fins que he sortit.

Salut!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada