dilluns, 12 de setembre del 2011

Comença la temporada.

Per fi han acabat les setmanes de sortir de nit i fer excessos, que no vull dir que no m'agradi però cada cop passen més factura, i torna a tocar seguir les planificacions al peu de la lletra.
Avui he començat amb bon peu i he fet l'entrenament que em tocava al peu de la lletra:

Pel matí sessió de fitness fent sèries amb la bici d'spinning al principi i acabant amb 30 minuts de bici pedalant a a cadència alta (90 pedalades minut) però a pulsacions baixes (60%). Les sèries eren al 80% i les recuperacions al 60, en total 8 sèries. Les peses de tronc superior han estat complertes treballant tant pectoral com tríceps, dorsal i bíceps. Tota la sessió m'ha costat 1 hora i 25 minuts i 723 Kcal (89 de càrrega d'entrenament).

Per la tarda 45 minuts de carrera contínua a un ritme entre el 70 i el 80% del meu màxim aeròbic. He consumit 614 kcal (110 de càrrega d'entrenament).
Ara faltarà veure com estaré demà després de tant temps sense seguir una rutina sencera.

PD: la càrrega d'entrenament és superior a la tarda tot i cremar menys calories i estar menys temps treballant perquè hi té molt a veure el percentatge de treball i pel matí la mitjana de pulsacions ha estat de 112 i per la tarda de 142.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada