dimarts, 4 d’octubre del 2011

Reprenem les classes d'spinning

Desprès d'un dilluns de descans total torno a començar a fer de monitor per a les classes d'spinning. Aquest any solament faig una sessió dimarts i l'altre dijous, les dues a les 21:00.

La sessió matinal d'entrenament ha estat dirigida a acabar de preparar la sessió d'spinning de la nit. He començat amb 17 minuts de cinta pujant la velocitat per anar tantejant el bessó, abans havia estirat una bona estona per si de cas. La segona part ha set de treball de peses com sempre però en  lloc de fer supersèries he treballat exercici per exercici amb descansos de 40". I per acabar 50 minuts damunt de la bici d'spinning repassant la sessió de la nit per veure si s'ajustaven els temps i les intensitats.

Per la nit nou debut a la sala de pavelló, sempre és motivant veure cares noves a les que ensenyar un tipus d'activitat física i, evidentment, també és encoratjador veure cares ja conegudes perquè vol dir que l'activitat els va agradar. 49 minuts m'ha costat cremar 643 Kcal a una mitjana de 138 bpm, la sessió d'avui ha estat encaminada a que la gent es familiaritzes amb les cadències de pedaleig sentats i de peu, ha estat bàsica en quant a moviments i més "suau" de lo normal però....... tot arribarà. Jo m'he trobat molt molt bé tant de cames com de càrdio ( he mantingut les pulsacions més baixes del que em pensava), suposo que el fet d'haver descansat ahir hi ha tingut a veure.

En tot el dia he estat 2 hores i 42 minuts fent activitat, he consumit 1595 kcal i he pujat la càrrega d'entrenament a 223.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada