diumenge, 4 d’agost del 2013

2n entrenament de transició.

Amb l'entrenament d'avui fico punt i final als entrenaments de transició i a les setmanes amb càrrega, la setmana vinent ja tinc la cursa i he d'arribar descansat per poder acabar-la bé.

Dijous vaig transicionar de nadar a bici avui he fet el següent pas, de bici a córrer.

La planificació estava preparada per fer les distàncies de la competició, 40 Kms amb bici i 10 corrent, però avui he descobert un altre tipus de menjar que no puc ingerir la nit abans d'una cursa si la vull acabar sense parar a treure lastre....... el Mexicà no és bo per córrer.

Els 40 Kms amb la bici han anat bé, mantenint ritme per sobre dels 30Km/h pedalant sol tota l'estona. Diumenge espero poder entrar en algun drafting que altre per donar descans a les cames. He estat 1 hora i 13 minuts per fer-los.

La transició ha estat molt lenta perquè havia de deixar la bici al traster per seguir corrent, suposo que el dia 11 pugui rebaixar un parell de minuts respecte a avui.

El millor ha estat les sensacions corrent, fins a finalitzar el km 2 no m'he trobat bé, però tot i això els dos primers ja els he fet per sota de 4:30. El problema ha estat que he hagut d'acabar abans d'hora per necessitats biològiques. Solament he fet 5.000 metres però la sensació era de poder mantenir el ritme que portava sense problemes durant 2 o 3 Kms més segur.
El tram de córrer ha estat a 4:15.

El resultat final 45 Kms en 1 hora 40 minuts.

Fent la suma dels temps de dijous i avui em sortiria una triatló en 2 hores 45 minuts, però fent els tres esports seguits suposo que em sortirà una mica més lent.

Aquesta setmana aniré fent algun entrenament però més suau per començar a descarregar i a veure com arribo al fi de setmana.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada