dimarts, 19 de juny del 2012

Dia de rodar



Avui he decidit de provar la bici de carretera que m'han deixat per poder agafar una mica de fons de cara a l'estiu. És una Klein d'alumini amb la forquilla de carboni, transmissió Shimano ultegra complerta amb 10 pinyons i plats compac (52 -39) i de rodes porta unes Cosmic Elite. No està malament per rodar una mica.

Pel matí he començat fent una mica de gimnàs, molt poca cosa, estiraments i una mica de bellugar ferro. Molt menys del que hem tocava segons la planificació, però no volia cansar el cos.
A les 9:00 sessió d'spinning, la mateixa que ahir però amb càrregues baixes per no cansar més les cames i poder disfrutar millor la bici de carretera. 51 minuts 45 segons a 104 bpm de mitjana, 242 Kcal consumides. 7,26 Km.

A les 10:15 sortíem amb el Surdet amb les dues flaques en direcció a Mequinensa. Les sensacions amb aquesta bici són molt diferents que les de la BTT. Començant per la posició, que possiblement és el que més es veu a simple vista, passant pel tipus d'equilibri degut a les rodes, la velocitat, la posició, etc.., la rigidesa, la transmissió de les forces, la frenada...... bé mil coses.
La ruta escollida ha estat molt planera, m'interessava rodar sense carregar les cames en excés. Seròs - Mequinensa - Fraga i Seròs altre cop.
El temps no podia ser millor, estava tapat i feia una temperatura ideal, molt lluny de la calor que esperava trobar-me. Les sensacions han estat molt bones, tret de la pujada de Fraga que he comprovat que el plat petit de 39 dents és massa gran per les meves cames.
45,9 Kms i 243 m de desnivell en 1 hora 39 minuts, 27,7 Km/h de mitjana i 797 Kcal consumides ( les dades també són molt distants de les d'una sortida amb btt on no es fan tants quilòmetres, les cadències són molt més trencades i per tant les pulsacions tenen molt més puja baixa). La mitjana de pulsacions a 129.

Per la nit un altre cop la classe d'spinning. Aquest cop l'he fet com toca, m'he notat les cames bé i m'ha costat 449 Kcal més. 53 minuts a 124 Bpm de mitjana. 13,47 Km més.

Avui 66,63 Km en total.

Salut!

1 comentari:

  1. cagonlou nomes te faltava aixo ara a tu, semblaràs lo mic mic correcaminos, no t'agafarem ni posant-te xinxetes al cami

    vaja com los episodis del correcaminos mic mic

    ResponElimina