dimecres, 6 de juny del 2012

Resum per falta de temps

Desprès d'un fi de setmana en blanc total i d'una setmana molt atrafegada, durant la qual no he trobat un espai per poder penjar els entrenaments, avui faig un resum ràpid de totes les sessions que he fet des de dilluns fins a avui.

Dilluns per la tarda doble d'spinning, sessió alteta de càrregues arribant a consumir 953 Kcal en l'hora i 53 minuts que van durar les dues classes, 126 bpm de mitjana.

Dimarts a aixecar ferro pel matí i una mica d'estiraments, desprès spinning un altre cop ( 283 Kcal en 53 minuts - havia de ser una sessió amb poca càrrega per mirar d'anar a córrer per la tarda-) i per la nit una altra d'spinning ( 357 Kcal més en els 53 minuts de la sessió).

Dimecres toca tornar a doblar d'spinning a la nit, abans, pel matí he intentat d'anar a córrer ja que ahir no vaig poder, però no he pogut, m'he ficat a sobre de la cinta i he durat 2 minuts. He estirat i fet una mica d'exercicis de tronc superior i " a retiro".
Les sessions de la nit no han estat tan intenses com les de dilluns i més curtes. 1hora i 46 minuts, 721 Kcal i 110 bpm de mitjana.

Això ha estat tot el que he fet aquesta setmana, ja estic una mica cansat de fer exercici entre 4 parets, necessito anar a fer quelcom a l'aire lliure. A veure si demà puc anar a córrer.

El total d'aquestes sessions: 2314 Kcal en  5 hores i 26 minuts i 69,4 Kms.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada