dimecres, 6 de novembre del 2013

A veure què passa.

Aquesta setmana he tornat a provar de córrer, amb molta cura de no passar-me amb la velocitat ni amb la distància.

He començat dilluns fent 6.000 metres, a un ritme que per mi abans era suau i que ara ja no ho és tant, a 5:07 el km. No vaig notar molèsties i això em va encoratjar de cara a tornar a sortir avui.

De moment l'objectiu és poder anar a córrer diumenge 17 els 10.000 d'Ibars, per això avui he incrementat la distància fins als 8.000 metres. A veure si poc a poc puc tornar a fer una distància mínimament digna sense haver de patir per recaure amb els "trencaments" del bessó.

Avui he baixat una mica el temps ficant-me a 5:01, però m'he adonat que he perdut molt respecte al juny passat. La nota positiva és que he pogut acabar la distància sense notar cap contractura.

El fi de setmana, que no pedalaré, miraré de poder fer els 10.000 ja. Suposo que havent descansat un parell de dies de la càrrega de les sessions també es notarà.

Ara ja sé que fent 5:00 min/km, o 12 km/h, puc anar tranquil. Durant la setmana vinent hauria d'anar incrementant la velocitat, segurament no arribaré a fer-ho ni a 4:30 però solament que aconsegueixi un meritori 4:45 ja em donaré per més que satisfet.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada