dijous, 28 de novembre del 2013

Sembla que no en sortirem

Ja no sé si donar la culpa al fred, a l'escassetat de temps, a les poques ganes, o a tot a l'hora. Aquesta és la segona setmana consecutiva que no em fico les sabatilles de running. Encara sort que a les sessions de Crossfit, de tant en quant, correm una mica, si no...... potser ja no recordaria com es fa.

Pel que fa a les activitats dirigides les he fet totes com cada setmana, i aquesta sense escatimar esforços a l'hora del cicling.

Dilluns: Crossfit. Iniciem sessió a les 19:15 fent una classe de peses compensatòries i al final practiquem una mica el push up de dominades. En total han estat uns 20 minuts de treball intens.
Ciclo. Les dues sessions d'aquest dilluns han durat 1 hora 34 minuts i 30 segons, arribant a consumir 974 Kcal.

Dimarts: Ciclo. Els dimarts pel matí ja començo amb les cales, 46 minuts i 49 segons de sessió intensa per arribar a cremar 520 kcal.
Crossfit. A les 19:15 de nou i durant uns 20 minuts més ens hem exprimit de valent amb una sèrie d'exercicis tècnics i globals, treballant càrdio, potència i musculació fent 6 exercicis deferents.
C.A.C. La classe de dimarts és més suau que la de dijous, estem una estona explicant com es fan els exercicis del dia i tracto de rectificar les males postures abans de fica-nos a treballar a bon ritme. tot i això els 35' de bona suada no ens els ha tret ningú.
Ciclo. Per acabar el dimarts he fet la classe més pesada dels dos dies. La sessió és la mateixa que dilluns i dimarts al matí, però l'acumulació de càrrega li afegeixen un punt més de dificultat. 47 minuts 23 segons, 551 kcal consumides.


Dimecres: Ciclo. Doble sessió de bici i de les dures, però solament això ( perquè no he anat a córrer pel matí). Es el dia amb menys càrrega dels 4 que dono activitats.  1 hora 42 minuts 35 segons emprant 1245 Kcal.

Dijous: Últim dia d'activitats dirigides, sempre arribo amb les forces justes per acabar el dia.
Ciclo. Torno a pedalar de matí, la sessió dura d'aquest final de setmana em porta a cremar 576 Kcal en 51 minuts i 27 segons.
Crossfit. Sessió de 20 minuts més amb solament tres exercicis repetits sense parar, ja he canviat el que tocava fer de cames per un de braços, Pili i Mili no estan per a fer sessions extra.
G.A.C. Avui ja ha estat la classe que tocava, 45 minuts repartits entre trams de càrdio i tonificació.
Ciclo. Per fi acabo amb totes les sessions. 51 minuts i 37 segons i 587 Kcal.



El temps total de treball ha estat de 8 hores 54 minuts i 21 segons. Les calories consumides no les puc donar acurades però hauran rondat les 6500.

En ciclo el temps ha estat de 6 hores 34 minuts i 21 segons, les calories 4453 i l'equivalent en kilòmetres 133,6.

Diumenge tenim el dinar del Club Ciclista Seròs. La ruta prèvia ja la tenim preparada 50 K

ms i 1000 metres de desnivell ( sobre el plànol), ara faltarà veure si la podem fer tal i com està prevista.

Salut!

2 comentaris:

  1. Em sap molt de greu no poder vindre al dinar i a la ruta prèvia. 50 km i 1000 de desnivell no està gens malamament! En tot cas, tapeu-vos.

    ResponElimina
  2. Per aquí els termòmetres ja marquen picos de -5º.
    Hem de buscar rutes per començar pujant sol sortir de casa, sort que ho tenim fàcil.

    Ja t'ho explicaré, però pensa que et perdràs una jornada esplèndida de BTT.

    ResponElimina