divendres, 22 de novembre del 2013

Recaic a les setmanes sense running.

Sense poder anar a córrer diumenge per temes familiars, aquesta setmana tampoc he pogut continuar amb la ratxa de sortides de running. D'aquesta manera he realitzat les sessions de ciclo amb la intensitat que tocava cada dia.

Dilluns: Crossfit i doble de ciclo, tot per la tarda-nit.
El crossfit dura poc, solament hem estat 25 minuts però intensos. Aquesta sessió hem treballat el càrdio amb corda i bici.
Les dues classes de ciclo m'han tingut 1 hora 40 minuts i 30 segons amb la bici, gastant 887 kcal en una classe d'intensitat mitja alta.

Dimarts: com cada setmana al matí m'esteno pedalant, 399 Kcal més en 44 minuts 30 segons.
Per la tarda nit Crossfit amb treball de força i potència, G.A.C per poder descansar ( per canviar les rutines avui han jugat a bàsquet), i el ciclo mantenint la dinàmica de la classe 46 minuts i 468 Kcal.

Dimecres: Doblo de nou amb la bici. 1 hora 44 minuts, 929 Kcal consumides, aquesta classe és intensa que la de dilluns i dimarts.

Dijous: Al matí apretant la bici i consumint 480 Kcal en 46 minuts.
Per acabar la setmana Crossfit amb càrdio de potència i força. El G.A.C. que sempre em deixa les cames toves, i ciclo clavat al del matí, 480 Kcal en 46 minuts.

La suma total de temps ha estat més baix que la setmana anterior. 8 hores i quart, s'ha de tenir en compte que no he anat a córrer cap dia i que la sessió de G.A.C de dimarts jo no vaig treballar.

Amb la bici he estat 6 hores 26 minuts per consumir 3643 Kcal i sumar 109,3 Kms més al compte del laboratori.

El fi de setmana pinta malament per poder fer res, però intentaré buscar solució.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada