dimarts, 12 de juliol del 2011

12-J........ AIGUA

El que són les coses, fins ara no en volia saber res d'anar amb bici de carretera i ara fa un més que l'agafo un cop per setmana. Avui però ha estat una sortida deslluïda a causa de l'aigua encara que tot i això hem fet 30 Km en encara no una hora de pedal. Pel matí ja havia fet una sessió de sèries a la cinta.

A primera hora del matí ja he començat a la cinta. 20 minuts fent sèries, evidentment els primers minuts han estat d'escalfament, desprès peses de pectorals 30 minuts més i per acabar 20 minuts a la cinta de cursa contínua a ritme suau.

Per la tarda com ja he dit abans he agafat la bici de carretera, aquest cop amb Juanjo i Peret, la intenció dos dies abans era anar a pujar el port de Faió però tal com pintava el temps hem decidit d'anar cap a Soses i depenent de com veiéssim el temps anar cap a Fraga. En arribar a la rotonda de Soses m'ha trucat Calú avisant-me que a Fraga estava plovent així que hem decidit de tornar per on havíem vingut per no mullar-nos.
Per sort la pluja ens ha agafat just a la pujada de Soses i ens hem pogut ficar ràpidament dins un magatzem-taller i allí hem esperat fins que ha acabat la pluja. Tot i seguir pedalant quan ja no plovia ens hem ficat ben molls amb l'aigua de la carretera que tiraven les rodes.
Hem fet 30 Kms en 56 minuts de pedal la mitjana ha estat de 30.3 Km/h 157 Bpm de mitjana i 914 Kcal consumides.

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada