dimarts, 5 de juliol del 2011

Triatló particular

Hi ha gent que fan triatlons en un matí, n'hi ha que estan 11 hores sense parar fent un Ironman........ Jo avui he fet un triatló començant a les 7:30 del matí i acabant a les 21:00. No, no he estat 13 hores i mitja fent esport sense parar, però he començat fent series a la cinta a primera hora del matí i per la tarda he fet una mica de piscina i desprès hem agafat la bici.

Pel matí com ja he dit he començat a les 7: 30 fent series de cinta durant 20 minuts, desprès la sessió de peses treballant els dorsals, com toca cada dimarts, i per acabar 10 minuts més de cinta a ritme suau i estiraments per acabar.

A la tarda he començat a les 18:00 anant a la piscina, he fet 600 metres en 15 minuts i desprès cap a casa a preparar la "flaca" per anar a donar una volta amb Delfi, Bolado, Surdet i Juanjo. Hem estat 1 hora 31 minuts per fer els 45 Kms que hi ha des de Seròs fins a Mequinensa passant per la Granja d'Escarp i desprès tornar per Torrent i Fraga.

En total 3 hores i 15 minuts d'entrenament i les cames bastant cansades. Demà començaré la jornada amb una bona sessió d'estiraments perquè desprès tinc intenció de fer sèries amb la bici d'spinning, i per la tarda...... més piscina i una mica de running ( a veure si fem un altre triatló).

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada