dijous, 21 de juliol del 2011

El ying- yang de les rutes.

Segons el ying-yang dins del dolent sempre hi ha algo de bo i viceversa, en la majoria de rutes també passa el mateix, en totes les pujades hi ha una baixadeta i en totes les baixades hi ha una pujada. Aquesta tarda he anat amb la flaca fins a Mayals passant per la Granja d'Escarp i, encara que la tendència de la gràfica del desnivell és clarament de pujada fins a Mayals i clarament de baixada fins a Seròs, en el tram de la Granja a Mayals hi ha més d'una baixada i en el tram de Mayals a Seròs hi ha alguna pujadeta i, creieu-me, quan vas amb la bicicleta és noten.


 Avui he acabat el dia molt satisfet perquè desprès de molts dies he pogut realitzar l'entrenament complert.

Pel matí 30 minuts amb la bici d'spinning, començant a pujar la càrrega en respecte a aquests dies anteriors, 40 minuts més de peses de tronc superior (avui tocava pit i tríceps) i per acabar 20 minuts de cinta a ritme suau.

Per la tarda doble sessió: 1r 1000 metres de crowl (avui he agafat temps, 23' 30" això surt a 1 minut 12 " els 50 m.) al acabar encara he fet 200 metres més augmentant el ritme. I per acabar 36 Kms amb un desnivell de 424 metres amb la bici de carretera en 1 hora i 17'. El treball amb la flaca ha estat d'una mitjana de 161 pulsacions i les calories consumides 1305.

Demà baixarem ritme. Pel matí sessió d'estiraments, cinta, peses i bici i per la tarda una mica de natació i ja està.

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada