dimarts, 26 de juliol del 2011

Necessito unes cames de recanvi.

Tinc el problema que no sé dir mai que no a fer activitat física i hi ha dies que em passo de càrrega. Avui per exemple em sobrava el partit de futbol sala de la nit o la sortideta amb la bici de carretera per la tarda, si pogués tenir unes cames de recanvi per poder-les anar canviant quan unes estessin carregades suposo que la cosa aniria millor, però de moment això no pot ser.

Aquest matí he començat fent estiraments perquè desprès dels 12 Km corrent d'ahir em notava les cames agarrotades, fenia dies que no corria. Hi he dedicat 11 minuts. Després 30 minuts de cinta a trot (entre 8 i 9 Km/h) per escalfar el cos i sobretot per tornar a ficar les cames a lloc. El tercer pas ha estat la sessió de peses de dorsal i bíceps en la que he estat gairebé 38 minuts i per acabar el matí 20 minuts de bici a ritme regeneratiu (sense passar del 65% del màxim aeròbic) perquè per la tarda tenia intenció d'agafar la "flaca". Tot i que he estat bastant temps treballant, 1 hora i 40 minuts, no he gastat massa calories perquè tot el treball aeròbic que he fet ha estat suau 779 Kcal. El ritme mig ha e4stat de 108 bpm ( els 11 minuts d'estiraments fan baixar molt la mitjana) i la càrrega d'entrenament 88.

Sessió de tarda de bicicleta de carretera. 40 Km amb 1 hora i 19 minuts, això fa un ritme de 29 km/h, les pulsacions no les he tingut altes (147 de mitjana) però les cames les he notat cansades i no em permetien desenvolupar força durant molta estona. 1150 kcal consumides i 194 de càrrega d'entrenament.

Per acabar el dia partit de futbol sala contra els Kalitronkis que és l'equip de ma germà petit. El resultat no ha estat satisfactori però cada cop ens entenem millor amb els de l'equip i fem més jugades tot i que ens falta acabar-les.

Dades totals: Kms : 40
                    Kcal: 1929
                    C.E.:  282
                    Temps: 2 hores 42 minuts

Tot i que els totals no han estat tan elevats com ahir s'ha de tenir en compte que del partit de futbol sala no en tinc dades per tant segurament el dia ha estat més dur avui.

PD: Ja hi ha dia per la duatló de l'Albagés, el 18 de setembre. Espero que aquest any hi puga anar.

Salut!
                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada