dimecres, 15 de febrer del 2012

Avui millor.

Després de la decepció de la setmana passada no havia tornat a córrer més fins avui. Hagués hagut de fer el contrari perquè si vols millorar alguna disciplina el millor és entrenar-la en comptes de deixar-la de banda però no en tenia ni ganes ni temps.

Avui tocava tornar a córrer però abans, pel matí, he fet la sessió de peses de tronc superior a la qual hi he afegit un exercici de cames per agafar més potència. Les peses com cada setmana, tres exercicis diferents per cada grup muscular però amb una sola sèrie per cada exercici i mirant de ficar-me pes per poder fer entre 20 i 25 repeticions. Si la vostra intenció és muscular no feu aquesta rutina perquè no us servirà, això solament és per no perdre massa muscular a causa de fer molt treball de càrdio.

Sessió de tarda, 60 minuts de running (n'hagués hagut de fer 70 però no tenia temps) intentant anar per sota de 5:00 m/km. Els objectius han estat assolits, però esperava poder mantenir tota l'estona un ritme per sota dels 4:30 i a partir del km 4 m'ha estat impossible degut al vent en contra del km 4 al 10 i a la tendència a pujar del terreny des del 10 fins al final. He arribat a fer 13.100 metres en 60 minuts per tant la velocitat ha estat de 13,1 Km/h i el ritme de 4:35. 948 Kcal consumides i les sensacions millor que les de la setmana passada.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada