dimarts, 28 de febrer del 2012

Objectiu Xallenge David Duaigües (Almatret) II - un dimarts amb sabor a diumenge-



L'objectiu principal de matí era fer una posta a punt de les cames per al sortida de la tarda. Com que ahir ja vaig fer una hora de bici i sobre 45 minuts de cursa he decidit de fer una mica de bici a ritme molt suau per escalfar les cames i després poder estirar adequadament. 20 minuts a 90 bpm de mitjana, no cal ficar les calories perquè no han arribat ni a les 100, i després 10 minuts d'estiraments.

Per la tarda venia la sessió forta del dia..... sortida amb btt a provar el circuït de la Xallenge 2012, seria el 1r cop que el faria tal i com està dissenyat finalment. La sortida en un principi estava programada a les 15:30 però, per qüestió de temps, hem decidit avançar-la 10 minuts i sortir a les 15:20.
He arribat a lloc superjust i hem començat a donar-li al pedal Mario, els 2 Jordis i jo. El ritme del principi ha estat força bo i amb molt bones sensacions fins arribar al refugi sobre el minut 55, hem fet parada i fonda i hem continuat uns 8 minuts més tard. A partir d'aquí tot ha anat a pitjor, dos trencaments de cadena que han fet que acabéssim amb totes les tanques ràpides que teníem. Remonta l'espessa a ritme lent per esperar a Jordi que l'havia de pujar a peu (ja que no tenia cadena) i un cop a dalt hem hagut de canviar el recorregut perquè ja no ens donava temps per més.
Tot i això encara ens ha sortit 42 km  amb 795 metres de desnivell positiu acumulat en 3 hores 35 minuts ( 2 hores i 26 minuts pedalant. 1796 Kcal consumides.
Ha estat una sortida divertida, entretinguda i amb bona companyia. Una sortida típica de diumenge.

I per la nit sessió d'spinning. No ha estat malament, però últimament no pujo tant de pulsacions ni noto les cames tant apretades. No sé si la càrrega de la bici s'està gastant, o si realment estic millorant de forma.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada