dijous, 23 de febrer del 2012

No ens comencem a menjar les ungles encara.

Ja ha començat el compte enrera final per participar a la III Xallenge David Duaigües, i això es nota perquè la bici d'spinning de la sala de fitness fa un mes que treu fum, l'afluència a les sessions torna a ser bona un altre cop, inclús hi ha gent que demana per doblar torn, i a més ahir vaig parlar amb Cristina de Fisioseròs i em va dir que si volia anar a fer un massatge la setmana de l'11 de Març ja em podia espavilar a demanar hora que la cosa esta calenteta calenteta.

Jo, per la meva part, vaig seguint amb l'entrenament programat. Ara toca pedalar més estona amb ritmes continus, les sèries i la potència de cames confio en tenir-la de quan entrenava per la duatló. Avui he començat amb 2 hores de bici d'spinning, fent una progressió de les 100 a les 150 pulsacions, aconseguint una mitjana resultant de 123 bpm. 1075 Kcal consumides que equivalen a uns 32 Kms.

La sessió de la nit m'ha resultat molt suau, això m'ha provocat dues reaccions contraposades. La primera de decepció perquè no ha estat un entrenament adequat, ja que les càrregues mantingudes ja les havia fet pel matí i per la nit esperava arribar a pics més alts i mantenir les pulsacions més altes durant més estona. La segona ha estat de satisfacció perquè les sessions les faig sempre més o menys igual, afegint o traient dos o tres punts més de càrrega depenent de l'altura de la temporada a la que estem i si, a l'abril passat, aquesta sessió em representava un consum de 597 Kcal per estar treballant a una mitjana de 136 bpm i ara solament en consumeixo 366 per portar una mitjana de 111 bpm el resultat és positiu.
Doncs això, la sessió ha estat de 49 minuts a una mitjana de 111 bpm (molt baixa) amb una màxima de 157 i un consum de 366 kcal. Això sí, a l'hora de fer bloquejos notava les cames rostides des del primer moment.

Total del dijous: 2 hores 56 minuts (abans de la sessió he estat calentant una estona), 1441 Kcal consumides i uns 43 Kms.

Demà miraré d'entrenar els tres esports: fent 60 minuts de bici (d'spinning), 30 minuts de cursa pedestre (tant la bici com la cursa les intentaré fer a una intensitat més alta que la d'ahir i dimecres) i 1000 metres de natació. A veure si ho puc aconseguir.

Salut!

1 comentari:

  1. va home ara nomes te faltara canviar la makina per una makinorra tot i aixi ara mateix portes una makinorron

    salut

    ResponElimina