dilluns, 27 d’agost del 2012

Sabor agre-dolç.

Diumenge no vaig sortir amb bici perquè tornava a tenir guàrdia de bomber i la nit abans una mica de compromís en assistir a un sopar, per tant fins avui dilluns he tingut descans esportiu.

L'entrenament d'avui constava d'una sessió de peses pel matí i la sessió de running per la nit.

Al matí no he fet res, ahir per la nit no vaig dormir bé ( per culpa de l'all i oli del dinar de diumenge) i aquest matí no tenia el cos per ficar-me a aixecar peses.

Per la nit, ja recuperat dels contratemps del fi de setmana, hem anat a córrer amb els integrants de la classe de running (avui hi érem: Gerard, Olga, Natàlia, Davínia, Calú, Enric i jo). Ens hem decidit per fer un trajecte llarg i anar tots al mateix ritme enlloc de seguir donant voltes al circuït tancat com fèiem aquestes passades setmanes.
El ritme dels primers 8 Kms ha estat sobre els 10 Km/h, així manteníem el grup junt que és el que interessava avui. Un cop hem arribat al poble els he dit d'anar a fer una volta al circuït que fèiem els altres dies per a que cadascú pugués acabar de desfogar-se al ritme que vulgués.
La volta sencera són 2.000 metres, suficient per acabar d'exprimir-se.
Durant tot el trajecte he anat entre 130 i 140 bpm i per tant he pogut fer un bon escalfament i tenia intenció de provar-me una mica per saber quin ritme podria aguantar, com a màxim o submàxim, fent 10.000 metres.
Quan notava que anava a un ritme adequat, ràpid i que em costava esforç mantenir però que el podia aguantar durant tota la volta, he mirat el Garmin i marcava 13 km/h. L'he pogut mantenir durant els 2 Kms.

En total 10.010 metres en 57:39, 137 bpm de mitjana i 730 Kcal consumides.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada