dimecres, 27 d’abril del 2011

Arrencada de caball

És de coneixement popular que les coses s'han de començar poc a poc, no es pot anar depressa perquè normalment hi surts perdent. A més Josef Ajram ja ho va dir un cop "quan deixes d'entrenar, després de portar molta càrrega, al tornar-hi és quan notes com es queixa el cos". Això és el que m'ha passat a mi avui a la segona classe d'Spinning.

A primera hora del matí una mica de fítness, 49 minuts amb una mitjana de 89ppm (gairebé tot ha estat exercici amb peses del tronc superior, no gaires estiraments perquè de moment el cos el sentia bé) el que m'ha portat a cremar 227 Kcal.

Per la tarda doble sessió d'Spinning. La primera molt bé, possiblement al trobar-me tant bé he apretat una mica més del que hauria, 49 minuts més amb 135 ppm de mitjana i cremant 594 Kcal.
El problema ha estat quan havia de començar la segona classe, al sentar-me sobre la bici m'he trobat molt cansat, sense ganes de fer la sessió així que m'he ficat a pedalar molt suau per veure si vellugant-me les cames es tornaven a acostumar a treballar...... i sí, finalment he pogut començar la classe, això sí amb un punt per sota que l'anterior. 49 minuts més amb 130 ppm i 559 Kcal consumides.

Al final doncs 2hores 27 minuts d'entrenament i 1242 Kcal.

Demà toca començar a córrer, a veure com responen els bessons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada