dilluns, 11 d’abril del 2011

Final de la lliga Segrià de futbol sala

Ostras........ avui tot el dia que tinc els bessons com una pedra, es veu que la pujada de Mequinensa em va deixar més tocat del que em pensava, i això que de bon matí he estat estirant molta estona per a mirar de tornar a ficar la musculatura a lloc perquè a la nit teníem que jugar l'últim partit de la Lliga Segrià de Futbol Sala. He estat 45 minuts a la sala de fitness i no he fet més que estirar cames i un parell de series de flexions, dominades i abdominals superiors (sempre van bé per compensar la musculatura del pubis després de córrer).

Per la tarda no he anat amb bici per por a carregar les cames i després no poder jugar el partit de la nit (segurament hi aniré demà en comptes d'anar a córrer). I a les 21:00 partit entre Pollos Javi i Depitsnem. El partit no ens ha sortit massa bé però al final hem guanyat 2-4, hat trick del jugador dels Depitsnem Ferrrrrrrrrrrrrrrnandoooooooooooo Roooomiaaaaaaaaaa a pilota parada i l'últim l'ha fet Marc palau aprofitant un rebot del porter.

Com veieu al final el dia d'avui ha estat de poca càrrega aeròbica i cardiobascular però el cos meu demanava que feia dies que l'apretava massa. Demà ja tornarem a fer sessions d'spinning i kilòmetres amb bici.

αντίο

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada