dimarts, 12 d’abril del 2011

Com aprofitar la tarda



Avui sí que puc dir que he tingut un dia complert.

Pel matí he fet la sessió d'Spinning que toca cada dimarts, no he fet res a la sala de Fitness perquè encara estava carregat de diumenge. La classe ha estat normal, 48 minuts de durada, 116 ppm de mitjana i 421 Kcal cremades.



Per la tarda he intentat sortir amb bici a les 16:30 per mirar d'aprofitar-la al màxim, però entre unes coses i altres arrancava a les 16:55. El recorregut ja el tenia pensat abans de sortir de casa: anar per la vora del riu fins a la pujada de la gravera de la Granja que dóna a la pujada dels pantanos, fer tota la pujada (4,3 Kms), baixar per la trialera de la Granja (2 Kms), tornar a pujar per la costa de l'angibós (2,5 Km amb el mateix desnivell que la dels pantanos), anar a provar una trialera curteta que hi ha entre l'antena de dalt de la costa dels pantans i la costa de l'espessa balaguera, remontar fins a Montmaneu, baixar per la trialera clàssica, fer el desaigüe, remuntar pel mas de l'hereu, baixar pel Polanski, agafar la tornada de la Xallenge 2010 i cap a casa. Sembla que sigui una ruta suuuuuuuper llarga no? doncs solament són 40 Kms amb 1050 metres de desnivell positiu acumulat i es pot fer amb unes 3 hores. Jo he estat 2h 50 minuts, amb una mitjana de 139 ppm i cremant 1953 Kcal. La veritat és que he disfrutat molt de la ruta de la tarda. No pensava pas que em donés temps per a poder fer-la tota, i menys mentre pujava la primera costa llarga, la dels pantanos, que em trobava molt cansat de cames.
Per tant avui m'han sortit 3 hores i 38 minuts de treball i 2374 kcal consumides. Tot damunt de la bici, demà al matí faré cinta i tronc superior.



PD: Totes les fotos que vaig poder fer estan ficades en aquest post (se'm va acabar la bateria de la càmera), per tant ja no les fico a la galeria.





afscheid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada