dilluns, 18 d’abril del 2011

Rimember uen

Al final pel matí he anat al gimnàs, no tenia massa clar si fer-ho o no a causa de les molèsties del bessó dret però he decidit que provaria a veure si podia pedalar per mirar de sortir per la tarda.
La primera feina moure una mica les articulacions i estirar bé després he provat a fer cinta però m'ha estat impossible anar a més de 6 Km/h per tant he decidit aparcar la cursa a peu fins que marxin del tot les molesties i desprès començarem poc a poc. La següent tasca ha estat mirar si podia pedalar o no, m'he ficat sobre la bici d'spinning i ho he provat, en principi pedalar assegut ho puc fer si no li dono massa moviment al turmell (és qüestió de baixar un pel el seient) però ficar-me de peu ja és més fotut. De totes formes per la tarda he sortit a fer algun Km.
Després de les provatures una mica de peses del tronc superior i abdominals, més estiraments i cap al vestuari. He estat 1 hora com gairebé sempre amb una mitjana de 83 ppm i 245 kcal cremades.


Per la tarda he quedat amb "lo socio" per anar a donar una volteta amb bici, abans de sortir ja l'he avisat que seria una ruta rodadora, sense buscar massa pendents. Ens em encarat cap a Aitona pel marge esquerra del riu (si ho mires en sentit descendent), hem continuat per la mateixa pista fins a Torres de Segre i després hem trencat a la dreta per anar cap a Sarroca. Sense saber massa bé com ha estat i anant gairebé tota l'estona contra vent hem arribat a Sarroca, com volíem. Després hem continuat cap a Utxesa i el Panta d'Utxesa per seguir el canal de Seròs fins a la canadenca ( per a la Canadenca teniu un enllaç crec que a "En familia"), aquest cop hem anat a veure el lloc on anavem fa més de 20 anys a esmorzar quan es celebrava el dia de la bicicleta a Seròs....... quins records, i que ple d'esbarsers. Per fi, desprès de la foto a la Canadenca em anat de dret cap a casa. Al final 50 Kms en 2h 51m això dóna una mitja de 17 Km/h, treballant a 118 ppm de mitjana i he consumit 1585 Kcal.

Total d'avui: 3h 51m d'activitat i 1830 Kcal consumides, a més he comprovat que, si no apreto massa, puc anar amb bici sense gaires problemes.

Ens veiem, i si no...... que passeu una bona Setmana Santa.

paalam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada